AcasăOldAtac cumplit la Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei

Atac cumplit la Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei

Seara zilei de 14 iulie s-a incheiat cum nu se poate mai trist pentru oamenii – francezi, dar nu numai- care iesisera sa vada focurile de artificii, la Nisa.

Un camion a intrat cu viteza in multimea aflata in strada, ucigand zeci de persoane care nu au mai avut timp sa se fereasca din calea autovehiculului condus, din cate anunta presa internationala, de un francez de origine tunisiana.

 

Atacul – condamnat de lumea intreaga- s-a soldat cu 84 de decese si zeci de raniti. Printre victime sunt si multi copii, dar si doi romani. Totul s-a intamplat in jurul orei 23.30, ora Romaniei, iar din cate mentioneaza media internationala, soferul autocamionului care a semanat groaza la Nisa a fost impuscat de fortele de ordine. Pe langa persoanele ranite, multi dintre cei aflati pe Promenade des Anglais au avut nevoie de medic pentru ca, desi nu au avut leziuni, au intrat in stare de soc, vazand cele intamplate foarte aproape de ochii lor.

Din cate s-a putut vedea din imaginile surprinse de martori, odata intrat in scuarul in care se aflau sute de persoane, indreptandu-se catre o zona in care nu ar fi fost firesc sa ajunga, oamenii legii prezenti in piata respectiva au incercat sa il opreasca. Nu a fost chip, insa.

[youtube]gHuRI3uHicE[/youtube]

[youtube]rLwNLSeSLGs[/youtube]

sursa foto: captura youtube/RT

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger