AcasăOldAtac asupra unei sectii de politie din Turcia: mai multi morti si...

Atac asupra unei sectii de politie din Turcia: mai multi morti si zeci de raniti (VIDEO)

(foto: captura youtube/Ruptly TV)

La doua zile de la explozia care a zguduit o zona intens circulata din centrul istoric al Instanbulului, o alta deflagratie a semanat spaima in randul turcilor.

(foto: captura youtube/Ruptly TV)

De aceasta data, a fost vorba despre explozia unei masini-capcana amplasate in imediata apropiere a unui sediu de politie din privincia Diyarbakir, situat in sud-estul statului turc. Cele mai recente date comunicate de oficialii locali, preluati de presa internationala, indica faptul ca cinci persoane au fost ucise si peste 30 ranite, ca urmare a deflagratiei ce a avut loc joi dimineata, cand inca nu se luminase de ziua.

Trebuie mentionat faptul ca atacul a afectat puternic o cladire aflata in apropierea celei care adaposteste sediul politiei, ca urmare autoritatile nu exclud varianta ca, printre daramaturi, sa se mai afle persoane ramase captive. In paralel cu primul-ajutor acordat victimelor care au supravietuit exploziei, echipele de salvare ajunse in zona au pornit si operatiunea de cautare a unor eventuale persoane care s-ar fi putut afla inca in pericol.

Imaginile surprinse la locul exploziei, la scurta vreme de la producerea dezastrului, sunt greu de privit. Sunt instantanee cu oameni plini de sange, cu victime salvate dintre daramaturi si duse cat de rapid cu putinta la salvari, dar si localnici socati de cele intamplate, care abia mai au puterea sa se tina pe picioare.

[youtube]AQl2FhIQmt8[/youtube]

La fata locului au ajuns si echipe de politie, care au strans date necesare anchetei, dar s-au asigurat si ca nu mai exista riscul producerii unor alte incidente cu risc la adresa populatiei.

[youtube]3QVShVZileQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger