AcasăOldANI sustine ca un reprezentant al Primariei Capitalei nu poate justifica 83.000...

ANI sustine ca un reprezentant al Primariei Capitalei nu poate justifica 83.000 de euro din avere

(foto: romaniatv.net)

Un specialist din cadrul Primariei Capitalei a intrat in vizorul inspectorilor de integritate, care, in urma unor verificari si a unor calcule, au stabilit ca ar exista o diferenta intre veniturile respectivului si averea dobandita.

(foto: romaniatv.net)

Situatia avuta in vedere dateaza, din cate sustin reprezentantii institutiei, din urma cu aproximativ sapte ani. Mai exact, oficialii Agentiei Nationale de Integritate au anuntat, miercuri, ca s-a constatat „existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 352.074,69 Lei (aprox. 83.089,39 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate in cursul anului 2009 de catre TURTUREANU GEORGE DECEBAL, referent in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti”.

Odata ce au ajuns la aceasta concluzie in privinta functionarului din cadrul primariei Capitalei, reprezentantii ANI au mai parcurs un pas in acest caz, in sensul in care au sesizat Curtea de Apel, mai exact Comisia de cercetare a averilor din cadrul CAB, „in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre TURTUREANU GEORGE DECEBAL in cursul anului 2009”.

Cat il priveste pe Turtureanu, tot ANI anunta ca acesta a depus la dosarul de evaluare in cauza un punct de vedere, alegand sa beneficieze de dreptul legal „de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”.

325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger