AcasăOldAndrei Chiliman, preluat de oamenii legii cu o masina de la Aeroportul...

Andrei Chiliman, preluat de oamenii legii cu o masina de la Aeroportul Otopeni

La scurta vreme dupa ce aeronava care l-a adus in tara, joi dupa-amiaza, din Belgia, unde se afla in aceasta dimineata, la momentul in care procurorii ploiesteni au descins la sediul primariei pe care o conduce, cea a sectorului 1, edilul Chiliman a urcat intr-o masina a Jandarmeriei, care a demarat in tromba de la intrarea in Aeroportul Henri Coanda, cel mai probabil catre sediul DNA Ploiesti.

Asadar, Chiliman a fost asteptat la Otopeni de catre oamenii legii, care, avand un mandat de aducere, pentru audieri, l-au insotit, ulterior, la masina, odata ce aeronava de linie care l-a adus in tara, de la Bruxelles, a aterizat pe taram autohton.

Inainte de a urca in duba Jandarmeriei, respectiv in jurul orei 15 si un sfert, Chiliman a facut cateva scurte precizari, spunand ca nu sare cunostinte despre o anumita firma a carei nume a fost mentionat de jurnalisti.

Intrebat daca se asteapta sa fie retinut, daca va fi dus la DNA Ploiesti, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie, Chiliman a dat de inteles ca se asteapta la orice. „Orice e posibil”, a afirmat liberalul aflat in fruntea Primariei Sectorului 1 incepand cu anul 2004.

Va amintim ca, joi dimineata, procurorii anticoruptie s-au oprit atat la sediul primariei conduse de Chiliman, cat si la alte sase adrese, de aceasta data locuinte ale unor persoane fizice, pentru a face perchezitii. In acest caz, reprezentantii DNA au suspiciuni in privinta unor posibile fapte de coruptie si asimilate acestora, fapte care, potrivit comunicatului Directiei Nationale Anticoruptie, ar fi fost comise pana in acest an, incepand cu 2006.

sursa foto: captura Digi 24

 

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger