AcasăOldAndrei Chiliman, la DNA

Andrei Chiliman, la DNA

Andrei Chiliman

La doar cateva ore dupa ce s-a prezentat la politie, la primele ore ale diminetii, primarul sectorului 1 – care, insa, nu mai are voie sa-si exercite functia vreme de doua luni, ca parte a masurilor impuse in cadrul controlului judiciar – a ajuns si la DNA.

Andrei Chiliman

Chiliman a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Ploiesti in jurul orei 12.40, insotit de un avocat. „N-am fost anuntat de absolut nimic (…) Daca aveam toti banii astia, credeti ca mai eram primar? Sa fim seriosi!”, a declarat edilul sectorului 1, ca raspuns la speculatiile cu privire la prejudiciul din acest dosar.

Primarul sectorului 1 sustine ca nu exista probe impotiva sa in acest dosar in care procurorii anticoruptie ploiesteni au anuntat ca il cerceteaza pentru „constituirea unui grup infractional organizat”, dar si pentru „complicitate la trafic de influenta, in forma continuata”.  „Cand o sa fie probe, mai discutam”, s-a rezumat sa precizeze primarul bucurestean, dimineata, la plecarea de la Circa 1 de politie.

Va amintim ca Andrei Chiliman a fost retinut, pentru 24 de ore, pe 18 iunie, alaturi de alte trei persoane cercetate in acelasi dosar- Vlad Moisescu, precum si doi consilieri. Este vorba despre Ioana Costescu, consilier personal al edilului sectorului1, precum si despre Ion Brad, consilier local la sectorul 1. Ulterior, liberalul Chiliman a fost plasat sub control judiciar, in urma unei decizii a Instantei Supreme.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger