AcasăOldAnchetatorii, din nou la clubul Colectiv

Anchetatorii, din nou la clubul Colectiv

(sursa foto: a1.ro)

Procurorii si politistii au trecut din nou, de aceatsa data miercuri dimineata, pragul clubului mistuit de incendiul care a curmat vietile a 63 de tineri, care a fost sigilat dupa producerea tragediei.

(sursa foto: a1.ro)

Se intampla la aproximativ doua luni si jumatate de cand anchetatorii se oprisera, mai multe zile la rand, la scurta vreme de la producerea tragediei, pentru a face, la fata locului, investigatiile necesare in vederea elucidarii cauzelor care au generat nenorocirea.

De aceasta data, politistii si procurorii de la Parchetul General au venit, miercuri dimineata, in jurul orei 10, la clubul aflat pe strada Tabacarilor nr.7, in incinta cladirii unei foste fabrici de incaltaminte, pentru a ridica alte probe considerate importante in coninuarea parcursului anchetei. Si anume, din cate anunta Digi24, pentru a recupera camerele de supraveghere instalate in incinta localului. Mai mult, se intentioneaza inclusiv demontarea dispozitivelor care sustineau aceste camere – patru la numar- aflate in clubul in care, in seara zilei de 30 octombrie, sute de tineri venisera sa asculte concerutl trupei Goodbye to Gravity.

De altfel, pe poarta din incinta curtii in care se afla clubul s-a putut observa ca a intrat, la un moment dat, si o autoutilitara a pompierilor, folosita la interventii de urgenta si prevazuta cu o scara, pe care, cel mai probabil, anchetatorii urmeaza sa o foloseasca pentru a cobori camerele respective.

Imaginile surprinse de aceste dispozitive, inainte de producerea tragediei si inclusiv din momentele de dupa declansarea flacarilor urmate de un fum dens, au fost deja expertizate.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger