AcasăOldAncheta in cazul tragediei de la Clubul Colectiv continua. 40 de persoane...

Ancheta in cazul tragediei de la Clubul Colectiv continua. 40 de persoane audiate pana acum

(sursa foto: MAI)

Investigatiile in cazul incendiului din clubul bucurestean sunt in plina desfasurare. Procurorii Parchetului General urmeaza sa discute atat cu reprezentantii unor companii private, cat si cu cei ai institutiilor statului. Cel putin asa reiese din precizarile facute, luni seara, de catre Procurorul General al Romaniei.

„Ancheta se deruleaza pe toate palierele, atat cu privire la companiile private, cat si cu privire la autoritatile statului”, a precizat Nitu.

Procurorul General a anuntat ca, pana acum in aceasta cauza menita sa elucideze conditiile in care s-a produs tragedia din clubul bucurestean au fost audiate 40 de persoane. Totodata, s-a precizat ca a fost stabilita compania care a furnizat materialele pirotehnice folosite la evenimentul de vinerea trecuta, dar si ca s-au ridicat mai multe inscrisuri, atat de la companii private, cat si de la institutii publice.

Precizarile procurorului sef al Parchetului de pe langa Inalta Curte vin in conditiile in care, seara trecuta, moment in care bilantul deceselor ajunsese la 31 de persoane, Costin Mincu, George-Alin Anastasescu si Paul Catalin Gancea, cei trei actionari ai clubului in care a avut loc incendiul au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpa.

Primul retinut a fost Anastasescu (28 de ani), actionarul majoritar al clubului cuprins de flacari, ulterior Gancea (28 de ani), iar in cele din urma si pe numele lui Costin Mincu (36 de ani) s-a emis o ordonanta de retinere.

foto: MAI

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger