AcasăOldAncheta "Colectiv". PICCJ: Sapte perchezitii in Capitala si Giurgiu/147 de persoane audiate...

Ancheta „Colectiv”. PICCJ: Sapte perchezitii in Capitala si Giurgiu/147 de persoane audiate in ultimele zile

(sursa foto: MAI)

Investigatia facuta de Parchet si menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs tragedia din clubul Colectiv e in plina desfasurare. In paralel, la DNA se fac audieri si verificari in privinta legalitatii acrodarii avizelor de functionare pentru localul afectat de incendiul devastator din 30 octombrie.

UPDATE: Conform unor surse, perchezitiile s-ar fi facut atat la sediul firmei care a livrat artificii clubului respectiv, cat si la domiciliile celor doi actionari ai societatii comerciale respective.

La exact o saptamana de la tragedia soldata cu 32 de morti si peste 180 de raniti, reprezentantii Parchetului de pe langa Inalta Curte au anuntat ca cercetarile la fata locului s-au incheiat in cursul zilei de vineri. Dar si ca, in ultimele zile, mai exact in cursul acestei saptamani, nu mai putin de 147 de persoane- atat martori ale dramei, cat si persoane care au avut de suferit in urma incendiului din clubul aflat in sectorul 4 al Capitalei – au fost audiate. Totul, pentru ca anchetatorii sa se lamureasca in privinta imprejurarilor in care a avut loc incendiul.

Mai mult, reprezentantii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au anuntat , in acelasi comunicat, ca se fac perchezitii in 7 locatii situate pe raza Capitalei si a judetului Giurgiu.

sursa foto: MAI

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger