AcasăOldAncheta "Colectiv" continua. Oamenii legii s-au oprit sediul Politiei Locale din sectorul...

Ancheta „Colectiv” continua. Oamenii legii s-au oprit sediul Politiei Locale din sectorul 4

Oamenii legii au ajuns, luni, la sediul Politiei Locale a Sectorului 4 din Capitala, de unde ar urma sa identifice si ulterior sa ridice o serie de documente ce au legatura cu verificarile pe care reprezentantii acestei institutii le-ar fi facut in mai multe cluburi de pe raza sectorului mentionat.

Mai mult, potrivit Digi24, tot in cursul acestei zile, si tot in aceeasi ancheta- cea privind tragedia din clubul Colectiv – seful Politiei Locale a sectorului 4 ar urma sa fie audiat la Politia Capitalei.

Nu este prima oara cand, in decursul ultimelor zile, oamenii legii s-au oprit la sedii ale unor institutii din sectorul 4. Anchetatorii au vizitat in mai multe randuri sediul primariei conduse, pana recent, de catre Cristian Popescu Piedone, dupa tragedia care s-a produs in clubul de pe strada Tabacarilor nr.7, aflat pe raza sectorului 4. Totul pentru a ridica anumite documente despre care se crede ca ar fi utile anchetei desfasurate in acest caz.

De altfel, edilul demisionar Popescu Piedone, precum si alte doua angajate ale primariei sectorului 4, toti trei intrati in vizorul DNA, au ajuns in arest preventiv, pentru 30 de zile. Cei trei au fost retinuti vineri, pentru 24 de ore, Popescu Piedone fiind acuzat de „abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual”, in timp ce atat Aurelia Iofciu, sef Serviciu autorizari comerciale din Primaria Sectorului 4, cat si Larisa-Luminita Ganea, functionar in cadrul aceluiasi serviciu, sunt cercetate pentru „complicitate la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si complicitate la fals intelectual”.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger