AcasăOldAmenda usturatoare pentru un bucurestean prins cu peste 200 km/h pe Autostrada...

Amenda usturatoare pentru un bucurestean prins cu peste 200 km/h pe Autostrada Soarelui!

S-a grabit sa ajunga din Capitala catre litoral, cel mai probabil inspirat de vremea frumoasa de afara, insa dupa cum spune o vorba veche de cand lumea, graba cam strica treaba. Sau te poate lasa fara o suma considerabila, cat e amenda pentru depasirea vitezei legale!

De aceasta data personajul unei astfel de povesti cu un sofer care a calcat prea tare pedala de acceleratie, pana cand acul vitezometrului a ajuns, spun politistii, la 214 kilometri/ora, este un bucurestean in varsta de 39 de ani.

Odata depistat de catre oamenii legii gonind de Autostrada Bucuresti-Constanta (A2), la kilometrul 210, pe sensul dintre Capitala spre litoral, tanarul s-a ales cu o amenda usturatoare – mai precis cu 877 de lei, cat e sanctiunea pentru acest timp de abatere.

Mai mult, conform IGPR, bucuresteanul a aflat ca se alege cu permisul suspendat, semn ca, o perioada de 90 de zile nu are voie sa conduca autovehicule pe drumurile publice. Asadar, soferul prea grabit sa ajunga la Constanta va ramane pieton intregul sezon estival!

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger