AcasăOldAlti doi romani au murit ca urmare a seismului din Italia

Alti doi romani au murit ca urmare a seismului din Italia

Ziua de sambata duce, din nefericire, informatii triste despre alti cetateni romani afectati de miscarea telurica care a afectat Peninsula.

Din cate a confirmat Ministerul de Externe, bilantul negru in privinta romanilor care au pierit ca urmare a cutremurului devastator din Italia a crescut, ajungand la 10 decese. Totodata, cifra din randul conationalilor despre soarta carora apropiatii nu mai stiu nimic de cand a avut loc seismul de 6 grade, care a pus la pamant un numar mare de case, in special in localitatea Amatrice, este de 16, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al MAE. Se fac, in continuare, eforturi in vederea lamuririi situatiei lor.

In tot acest timp, presa italiana anunta ca cifra neagra a deceselor provocate de cutremurul ce a avut loc la primele ore ale zilei de miercuri a ajuns la 290, in conditiile in care operatiunile de cautare a persoanelor prinse sub daramaturile cladirilor sunt in plina desfasurare.

Telefoane utile

Va reamintim ca in cazul in care aveti nevoie de asistenta consulara sau vreti sa va interesati de soarta unor cunoscuti, dupa cutremurul din Italia, aveti la dispozitie urmatoarele numere de telefon, de la Ambasada Romaniei in Italia – (0039) 06 835 233 58 si (0039) 06 835 233 56 si de la Consulatul General al Romaniei la Bologna – (0039) 051 5872120 si (0039) 051 5872209, apeluri despre care MAE anunta ca sunt redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger