AcasăOldAlin Cocos - plasat in arest la domiciliu. Decizie definitiva a Instantei...

Alin Cocos – plasat in arest la domiciliu. Decizie definitiva a Instantei Supreme

Tanarul fiu al omului de afaceri Dorin Cocos a primit, vineri, o veste buna de la magistrati, mai exact a aflat ca poate parasi Arestul Politiei Capitalei, pentru ca va fi cercetat, in continuare, in „dosarul Bica 2”, dar in arest la domiciliu. Masura este una definitiva.

Cum judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au incuviintat cererea apararii sale legale de a fi plasat, din arest preventiv, in arest la domiciliu, Alin Cocos va putea parasi Arestul Politiei Capitalei, unde se afla de cateva luni, dupa ce judecatorii au dispus prima masura preventiva in cazul sau.

Masura nu se aplica, insa, si in cazul tatallui sau, afaceristul Dorin Cocos, in cazul caruia judecatorii au mentinut decizia arestului preventiv

Tanarul Alin Cocos este acuzat de complicitate la trafic de influenta si la dare de mita, in dosarul „Bica 2”, in care parintele sau, afaceristul Dorin Cocos, este, de asemenea, anchetat pentru coruptie, asemeni fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. In aceeasi cauza este cercetat si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, care la acest moment se afla sub control judiciar.

foto: Facebook

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger