AcasăOldAlexandra, cea de-a 30-a victima a tragediei din club. Alexis s-a stins...

Alexandra, cea de-a 30-a victima a tragediei din club. Alexis s-a stins la doar 26 de ani!

O veste care a cazut ca un trasnet asupra familiei, a prietenilor si a cunoscutilor Alexandrei Matache a venit in ultima zi a saptamanii abia incheiate, la cateva zeci de ore de la tragedia care a facut prapad in randul spectatorilor- cateva sute de tineri -care se aflau, vineri seara, la un club din sectorul 4.

Avea 26 de ani, era frumoasa si zambitoare si terminase Jurnalismul, la Universitate, in Capitala. Lucra, la randul sau, intr-un club din Capitala. Insa vineri seara a ales sa mearga la concertul din Colectiv, alaturi de alti amici. A fost surprinsa de focul violent, insa a supravietuit, intr-o prima faza, incendiului.

De cand au aflat ca Alexandra Matache, Alexis, cum o alintau prietenii, se afla in clubul respectiv in momentul declansarii incendiului si ca a suferit arsuri grave, fiind dusa la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitala, apropiatii si prietenii s-au rugat sa isi revina.

Si-au pus toate sperantele in medici si in puterea tinerei de a lupta pentru viata ei. Din pacate, insa, organismul fetei nu a mai rezistat traumei, iar duminica Alexandra a pierit, spre groaza cunoscutilor ei.

Si fostii colegi si profesori de la Facultatea de Jurnamisl din Capitala regreta faptul ca viata Alexandrei s-a sfarsit brusc, la doar 26 de ani. Pe site-ul Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti a fost postat un mesaj „in memoriam Alexandra Matache”, care suna astfel: „Cadrele didactice si studentii Facultatii de Jurnalism si stiintele Comunicarii,  Universitatea din Bucuresti isi exprima durerea si regretul pentru disparitia Alexandrei Matache, fosta studenta a Facultatii. Sincere condoleante, familiei sale. Ne exprimam solidaritatea cu prietenii si persoanele care au cunoscut-o. Dumnezeu sa te odihneasca!”.

Alexandra a fost cea de-a 30-a victima a tragediei din clubul bucurestean. Si a doua tanara care a pierdut lupta cu suferinta, in decursul zilei trecute, la aceeasi unitate medicala din Bucuresti, in ciuda eforturilor medicilor de a le salva.

sursa foto: fjsc.unibuc.ro

author avatar
Cristina Stefan
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger