AcasăOldAlerta intr-un aeroport suedez, ca urmare a unui bagaj problematic

Alerta intr-un aeroport suedez, ca urmare a unui bagaj problematic

Autoritatile suedeze au intrat in alerta, hotarand sa evacueze – insa doar partial- un aeroport situat la aprape 100 de kilometri de capitala statului. Totul dupa ce in bagajul unei femei de o varsta respectabila ar fi fost identificate urme despre care se crede ca ar fi de explozibil.

Totul s-a intamplat in aceasta ultima zi a saptamanii, in orasul Nykoping, pe aeroportul Srockholm Skavska, din cate anunta rt.com.

Odata ce, la o verificare a gentii femeii, reprezentantii aeroportului au gasit urme ale unui praf suspect, a fost data alarma si s-au urmat pasii specifici unor astfel de situatii: a fost evacuata zona considerata de risc, au fost chemati genistii si s-a trecut la o verificare mai amanuntita a bagajului calatoarei, spre a se vedea daca se confirma suspiciunea privind existent unui dispozitiv explozibil. Pana la elucidarea situatiei, o parte a aeroportului suedez a fost blocat, in vederea protejarii pasagerilor si a eliminarii oricarui eventual pericol.

Din cate pretinde, femeia nu ar fi avut habar de ce transporta in geanta, oamenii legii urmand sa stabileasca exact cum stau lucrurile, dar si ce anume contine acel bagaj care a trezit suspiciuni la controlul de rutina.

66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger