AcasăOldAlerta intr-un aeroport danez: un bagaj suspect a dus la evacuarea unui...

Alerta intr-un aeroport danez: un bagaj suspect a dus la evacuarea unui terminal

Specialistii in situatii de urgenta au intervenit in capitala Germaniei, pentru a elimina orice potential pericol, avand in vedere ca  pe aeroportul din Copenhaga ar fi fost descoperit un bagaj suspect.

Pe fondul deciziei luate, in urma cu doar cateva ore, practic, in privinta a doua aeronave ale companiei nationale franceze, care plecasera din Statele Unite catre Paris, dar care, din motive de securitate, ca urmare a primirii unor apeluri care anuntau – in mod fals, dupa cum s-a dovendit ulterior- plasarea unor bobe la bord, dar si a operatiunii de amploare desfasurate, inca de la primele ore ale zilei de miercuri, la Saint Denis, la periferia Parisului, o noua informatie de ultima ora vin de aceasta data din Danemarca.

O noua situatie cu potential de risc a ajuns la urechile autoritatilor locale, si, ulterior al opiniei publice, in cursul amiezii de miercuri. Cand, potrivit CNN, principalul terminal al aeroportului international din capitala Danemarcei a fost evacuat. Totul ca urmare a raportarii identificarii unei valize suspecte. Imediat ce a fost facut anuntul, pasagerii au fost evacuati si zona evacuata. Bagajul a fost identificat si ricicat de genisti, ins apana la aceasta ora nu se stie daca potentialul pericol se confrima sau a fost vorba despre o alarma falsa.

sursa foto; en.wikipedia.org

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger