AcasăOldAl doilea caz de Ebola in Statele Unite!

Al doilea caz de Ebola in Statele Unite!

Un cadru medical de la spitalul in care a fost tratat primul pacient diagnosticat cu Ebola in SUA si care a ajutat la tratarea pacientului care a murit, zilele trecute, pare sa fi contractat cumplitul virus.

Americanii au primit cu spaima informatia venita, duminica, din partea oficialilor din sanatate. Rezultatele unui test preliminar pentru identificarea virusului febrei hemoragice au fost pozitive in cazul unui nou suspect, au anuntat reprezentanti ai serviciului american de sanatate publica, citati de presa de peste Ocean. Este vorba despre un barbat care lucreaza la spitalul din Texas in care a fost internat primul barbat diagnosticat cu Ebola in SUA, Thomas Duncan, pacient care a murit miercurea trecuta.

Barbatul, ale carui nume si varsta nu au fost date publicitatii pentru moment, l-a si ingrjit pe Duncan, in perioada in care acesta din urma a fost internat, in conditii de stricta izolare, in vederea impiedicarii raspandirii virusului care face prapad in vestul Africii. Urmeaza, insa, ca noul pacient sa fie supus si altor teste, care sa lamureasca daca este vorba sau nu despre o contaminare cu Ebola.

Sursa foto: bzi.ro

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger