AcasăOldAglomeratie pe drumul catre casa: trafic rutier intens atat pe DN 1...

Aglomeratie pe drumul catre casa: trafic rutier intens atat pe DN 1 si pe Autostrada Soarelui!

Cum nu putini au fost cei care s-au gandit sa profite de vremea frumoasa si sa plece, la sfarsitul saptamanii, din oras catre muntele racoros sau catre mare, pentru un bronz de revista, odaca ce week-end-ul se cam apropie de final, soselele catre Capitala devin din ce in ce mai aglomerate.

Astfel ca politistii au anuntat nu doar ca se inregistreaza valori crescute de trafic atat pe DN 1, cat si pe Autostrada A 2, ci le-au oferit soferilor alternative pentru a evita aglomeratia si stresul de pe drumul catre casa.

Drept urmare, cele mai recente date facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic arata faptul ca, la ora 16.30, pe DN1 Brasov – Ploiesti, pe sensul de coborare, se circula in coloana in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, mai precis ca soseaua s-a aglomerat indeosebi intre statiunile Predeal si Busteni. Pentru a evita sa stati prea mult timp in coloana, aveti la dispozitie o alta ruta, in cazul in care rulati de la Brasov catre Capitala, si anume DN1A Sacele – Cheia – Ploiesti. Totodata, in cazul in care porniti din zona Bran-Moieciu, spre Bucuresti, puteti alege sa circulati pe DN73 Brasov – Bran – Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat – Targoviste, DN71 Targoviste – Baldana, iar apoi pe DN7 Baldana – Bucuresti.

Nu in ultimul rand, avand in vedere ca suntem in plin sezon estival si sunt multi cei care aleg ca macar in week-end, daca nu au mai multe zile de concediu, sa dea o fuga pana la Constanta, autostrada A2, care leaga Bucurestiul de orasul de la malul marii, este si ea intens circulata duminica dupa-amiaza. Sursa citata precizeaza ca traficul rutier este mai ridicat indeosebi pe segmentul dintre kilometrii 12 si 35, pe sensul de mers catre Bucuresti.

Soferilor li se recomanda sa circule cu prudenta, cu viteza adapatat conditiilor de drum, dar si sa nu depaseasca o coloana de masini, in cazul in acre, prin acest demers risca sa ajunga pe sensul opus de mers.

sursa foto: observatorulph.ro

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger