AcasăOldAfaceristul Ilie Carabulea, arestat preventiv pentru 30 de zile. Hotararea ICCJ, definitiva

Afaceristul Ilie Carabulea, arestat preventiv pentru 30 de zile. Hotararea ICCJ, definitiva

Ilie Carabulea

Omul de afaceri sibina va ajunge din nou in arest preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce Instanta Suprema i-a respins contestatia facuta in cazul deciziei luate, recent, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Ilie Carabulea

Odata ce procurorii DNA au cerut, vinerea trecuta judecatorilor CAB, inlocuirea controlului judiciar dispuse in cazul lui Ilie Carabulea, motivand ca acesta ar fi incalcat conditiile masurii dispuse in februarie acest an, in dosarul ASF-Carpatica, in care e cercetat afaceristul, iar magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dispus, sambata, 8 mai, arestarea preventiva pentru 30 de zile a afaceristului, acesta din urma a facut recurs.

Contestatia s-a judecat marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la finele sedintei magistratii hotarand sa mentina decizia CAB. Drept urmare Carabulea va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta Digi 24. Afaceristul a mai fost arestat preventiv de doua ori, in decursul anului trecut, fiind ulterior plasat in arest la domiciliu, inainte de a se afla sub control judiciar.

Va amintim ca Ilie Carabulea a fost trimis in judecata, pe 22 aprilie anul curent, fiind acuzat de DNA de „constituirea unui grup infractional organizat, cumparare de influenta (doua infractiuni), dare de mita (doua infractiuni), folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, in forma continuata (3 acte materiale), instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la uz de fals”.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger