AcasăOldAfaceristul Gruia Stoica, patru ani de inchisoare

Afaceristul Gruia Stoica, patru ani de inchisoare

Zi grea pentru Gruia Stoica. Omul de afaceri a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

 

Afaceristul care controleaza Grup Feroviar Roman (GFR) a primit, joi, o pedeapsa cu executare, in dosarul in care este acuzat de cumparare de influenta. Decizia a fost luata de catre magistratii Curtii de Apel Ploiesti. Sentinta nu este, insa, definitiva, si poate fi contestata la Instanta Suprema.

Totodata, judecatorii Curtii de Apel Ploiesti au decis condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a avocatului Doru Bostina, cercetat in acelasi doar, pentru trafic de influenta.

La acest moment, omul de afaceri Gruia Stoica se afla in regim de arest la domiciliu, masura luata in cazul sau inca din data de 10 mai anul trecut.

Va amintim ca Stoica a fost acuzat de catre procurorii anticoruptie ca i-ar fi dat lui Bostina, avocat in Baroul Ilfov, trei milioane de euro pentru a afla, prin intermediul acestuia din urma, pretul cerut de CFR Marfa la o licitatia pentru transportul carbunelui, organizata de Complexului Energetic Oltenia, si la care participa si GFR. Afaceristul a fost trimis in judecata in acest dosar in februarie anul trecut.

Cititi si: Gruia Stoica, spaga de 3 milioane euro pentru un contract de 100 milioane

sursa foto: monitorulcj.ro

422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger