AcasăOldAfaceristul Dorin Cocos si-ar fi recunoscut vina in dosarul "Bica 2". La...

Afaceristul Dorin Cocos si-ar fi recunoscut vina in dosarul „Bica 2”. La fel si fiul sau, Alin

Atat omul de afaceri, cat si baiatul sau si-ar fi recunoscut vina in dosarul in care sunt cercetati, cunoscut in presa drept dosarul „Bica 2”.

Acest lucru s-ar fi intamplat in fata magistratilor, anunta digi24.ro, tatal si fiul fiind prezenti, vineri, la Instanta Suprema, sperand ca judecatorii Inaltei Curti vor decide ca Alin si Dorin Cocos vor putea parasi arestul preventiv.

Cei doi -fostul sot al Elenei Udrea si fiul sau, Alin- se afla in arest preventiv, pe o perioada de 30 de zile, in dosarul in care procurorii DNA i-au trimis, joi, in judecata, acuzandu-i de coruptie. In acelasi dosar, pe langa cei doi membri ai familiei Cocos mai sunt cercetati si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, fostul ei consilier, Ionut Mihailescu, dar si Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei fiind trimis in judecata in regim de control judiciar.

Va amintim ca DNA a anuntat ca, in dosarul „Bica 2”, Alin Cocos este cercetat pentru complicitate la trafic de influenta si dare de mita, in timp ce tatal sau, omul de afaceri Dorin Cocos, pentru trafic de influenta si dare de mita.

Zilele trecute, judecatorii au decis ca Dorin Cocos poate parasi arestul preventiv, pentru a fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul „Microsoft”, insa afaceristul nu a putut iesi, efectiv, din arest, pentru ca o masura similara- arest preventiv pentru 30 de zile- a fost dispusa in cazul sau in dosarul „Bica 2”, ca urmare fostul sot al Elenei Udrea e inca incarcerat.

author avatar
eNational
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger