AcasăOldAfaceristul Cornu, retinut

Afaceristul Cornu, retinut

Georgica Cornu, cunoscut si drept „regele asfaltului din Banat”, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat mai multe ore la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti. O masura similara a fost luata in cazul altor 18 persoane.

Afaceristul va fi prezentat, miercuri, Tribunalului Mehedinti, cu propunere de arestare preventiva, potrivit romaniatv.net. Cornu si ceilalti suspecti sunt vizati de cercetarile pe care oamenii legii le fac intr-un dosar in care care prejudiciul adus statului ar fi de nu mai putin de 9 milioane de euro. Afaceristul timisorean este banuit de evaziune fiscala si spalare de bani.

In acest dosar, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au facut, marti, 61 de perchezitii, atat in Capitala, cat si pe raza a 10 judete (Mehedinti, Timis, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caras-Severin, Valcea, Dolj si Dambovita), la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani. Odata verificarile domiciliare incheiate, 49 de persoane au fost duse la audieri, la politie.

sursa foto: mhalert.ro

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger