AcasăOldAfaceristul Carabulea, in fata anchetatorilor anticoruptie

Afaceristul Carabulea, in fata anchetatorilor anticoruptie

Pe langa un fost ministru, in fata procurorilor a ajuns marti si afaceristul Carabulea. Omul de afaceri care detine societatea de asigurari „Carpatica” a venit sa discute cu anchetatorii DNA inca de dimineata, in jurul orei 10.

Ce anume a discutat cu procurorii, Carabulea nu a vrut sa dezvaluie si in fata presei, omul de afaceri alegand sa nu faca declaratii la plecarea de la sediul DNA.

S-a aflat, insa, ca numele afaceristului sibian este legat de dosarul in care au ajuns in atentia procurorilor DNA atat fostul vicepresedinte al ASF, George Tudor, cat si fosta sotie a acestuia, senatoarea Doina Tudor, in cazul acesteia din urma anchetatorii cerand Parlamentului aviz privind incuviintarea retinerii si arestarii sale preventive. In apararea sa, Doina Tudor a sustinut, deunazi, ca a prezentat oamenilor legii dovezi care sa ateste ca in perioada la care acestia fac referire in cazul ei nici macar nu ar fi fost in tara.

Omul de afaceri a facut denuntul in acest caz aflat in plina ancheta. Zilele trecute, procurorii anuntau faptul ca „in perioada martie – mai 2013, in contextul efectuarii unui control la o societate de asigurari, inculpatul Tudor Daniel George, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, a primit de la administratorul firmei respective (denuntator in cauza), prin intermediul inculpatului Marian Ovidiu (despre care anchetatorii mentionau ca la data faptei secretar general al Senatului Romaniei-nr.r), suma de 300.000 euro pentru ca rezultatul controlului sa fie unul favorabil omului de afaceri”.

sursa foto: obiectiv.info

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger