AcasăOldAeroportul Otopeni face revizii de 400.000 de euro cu Urdareanu

Aeroportul Otopeni face revizii de 400.000 de euro cu Urdareanu

Tiberiu Urdareanu castiga contracte pe banda rulanta la Otopeni

Aeroportul condus de penelistul Cornel Poterasu, despre care „National” a dezvaluit ca a scapat de o ancheta penala fiindca dosarul sau s-a pierdut intre ANI si Parchet i-a oferit un contract de 400.000 de euro lui Tiberiu Urdareanu, pentru cateva servicii.

Tiberiu Urdareanu castiga contracte pe banda rulanta la Otopeni

Demis din functie in urma scandalul izbucnit dupa uciderea studentei japoneze si repus la carma Aeroportului „Henri Coanda” de ministrul Transporturilor Relu Fenechiu, consilierul general Cornel Poterasu a decis sa verifice starea calculatoarelor si instalatiilor de telecomunicatii din institutie.

Astfel, zilele trecute a oferit un contract pentru „servicii de intretinere cu instalatiile de telecomunicatii din locatia Aeroportul International «Henri Coanda»” unui partener vechi, UTI Group.

Valoarea contractului este de aproape 400.000 de euro, bani care vor intra in buzunarele  milionarului Tiberiu Urdareanu, care detine imperiul UTI.

Directorul Poterasu a scapat de o ancheta penala intrucat dosarul in care era acuzat de fals in declaratii s-a pierdut intre ANI si Parchet

Acuzati de masluirea licitatiilor

Interesant, Aeroportul „Henri Coanda” continua sa faca afaceri cu gigantul UTI, desi in urma cu doi ani inspectorii ANAF acuzau cele doua institutii de masluirea unor licitatii si de fraude de zeci de milioane de euro. Conducerea fostei companii Aeroportul International Bucuresti Otopeni (AIBO) SA a fost acuzata ca, in ultimii ani, a dat contracte „cu dedicatie” firmei UTI, contracte prin care aeroportul a virat firmei lui Urdareanu, ilegal, peste 22 de milioane de euro.

author avatar
Narcis Voica
650 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger