AcasăOldAeronava cu zeci de oameni la bord, disparuta de pe radar

Aeronava cu zeci de oameni la bord, disparuta de pe radar

Incertitudine in privinta unei aeronave care a plecat din capitala Frantei, cu destinatia Cairo.

UPDATE 2 – Din cate mai precizeaza reprezentantii companiei de zbor, premierul egiptean a ales sa vina la aeroportul din capitala egipteana, in zona in acre a fost instituita celula de criza, dupa ce s-a aflat de incidentul aviatic, pentru a afla de la fata locului cele mai noi date despre operatiunea de identificare a aeronavei.

UPDATE- Compania anunta, pe contul oficial de pe o retea de socializare, faptul ca la bordul aeronavei se aflau 30 de egipteni, 15 cetateni francezi, un britanic, un belgian, un canadian, un portughez dar si pasageri de origine irakiana.

Cititi si Hollande confirma prabusirea avionului Egypt Air

Avionul apartinand Egypt Air avand la bord cateva zeci de persoane a disparut de pe radar, iar momentan nu se stie nimic despre soarta oamenilor din aeronava respectiva. Din primele informatii oferite de compania de zbor, ar fi vorba despre 66 de persoane, 10 dintre ele facand parte din echipajul de zbor, printre pasageri fiind si copii.

Aeronava a iesit de pe radar la scurta vreme dupa ce a patruns in spatiul aerian egiptean, se mai anunta din directia comoaniei aeriene, undeva deasupra Marii Mediterane, anunta BBC. Situatia este cu atat mai neclara, cu cat primele date indica faptul ca nu s-ar fi primit vreun semnal de genul unui apel de urgenta, prin care sa se anunte vreun eventual pericol la bord.

Trebuie spus datele facute publice din directia Egypt Air  indica faptul ca aeronava tip Airbus A 320 plecase in jurul orei locale 23, de la Paris, dar si ca atat pilotul, cat si copilotul sau ar fi avut suficienta experienta de zbor, avannd peste 6200, respectiv, 2700 de ore de zbor la activ.

S-a demarat o operatiune de cautarea aparatului de zbor.

Vom reveni cu detalii!

sursa foto: Facebook/EgyptAir

EGYPTAIR confirms that there are 56 passengers in addition to 10 cabin crew members onboard the aircraft and the passengers’ nationalities are as follows:
– 15 French
– 30 Egyptian
– 1 British
– 1 Belgium
– 2 Iraqis
– 1 Kuwaiti
– 1 Saudi
– 1 Sudanese
– 1 Chadian
– 1 Portuguese
– 1 Algerian
– 1 Canadian
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger