AcasăOldAdrian Sobaru, audiat la Parchet

Adrian Sobaru, audiat la Parchet

Sobaru a fost adus, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului Judecatoriei sectorului 1, pentru audieri, la o zi dupa ce a intrat cu masina in curtea Guvernului, rupand bariera de acces.

Angajatul TVR, cel care, in urma cu patru ani, soca opinia publica alegand sa se arunce in gol de la balconul saii de plen al Parlamentului, a fost retinut seara trecuta, dupa ce a fost audiat mai mult de sase ore la sediul politiei. Adrian Soaru este acuzat de distrugere, dupa ce a patruns cu o Dacie break, in curtea Palatului Victoria, distrugand bariera de acces de la intrarea in sediul Guvernului.

Procurorii urmeaza sa decida, la finele audierilor de joi, ce masura se impune in cazul lui Sobaru, respectiv daca acesta va fi eliberat, odata ce expira ordonanta de retinere pentru 24 de ore emisa pe numele sau, ori va fi dispusa o alta pedeapsa privativa.

In 2014, electricianul a fost grav ranit, dupa ce a plonjat in gol de la un balcon al salii de plen a Parlamentului, ca masura extrema de protest. Incidentul a socat intreaga Romanie, ajungand sa fie reflectat si in presa internationala.

Sursa foto: antena3.ro

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger