AcasăOldAdrian Sarbu, adus din nou la Parchetul General: "Azi am venit la...

Adrian Sarbu, adus din nou la Parchetul General: „Azi am venit la declaratii”

Dupa ce seara trecuta procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte au decis retinerea sa pentru 24 de ore, omul de afaceri Adrian Sarbu a fost adus, marti, cu putin inainte de ora 11, la Parchetul General.

Afaceristul, actionar majoritar al Mediafax Group, a dat declaratii in dosarul in care este acuzat de instigare la delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani, fiind adus, in acest sens, de la Politia Capitalei la sediul PICCJ. „Azi am venit la declaratii”, le-a spus Sarbu jurnalistilor aflati in fata sediului Parchetului General. Intrebat cum e in arest, patronul Mediafax Group a raspuns scurt: „cool”.

In cursul dupa-amiezii trecute, fostul sef de la Pro TV a fost adus, cu mandat, la Parchetul General, dupa cateva ore anuntandu-se faptul procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore. La iesirea din cladirea PIICJ, in jurul orei 21.30, Adrian Sarbu a ridicat mainile, pentru a arata faptul ca este incatusat, declarand ca „acuzatiile sunt ridicole” si ca ” totul este o fabricatie”.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger