AcasăOldAdrian Nastase, prima reactie dupa ce a aflat ca va fi eliberat...

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce a aflat ca va fi eliberat conditionat!

La scurt timp dupa ce a aflat ca va fi eliberat conditionat din penitenciar, Nastase a trimis un mesaj „prietenilor dragi”.

La cateva minute de la pronuntarea verdictului instantei, pe blogul fostului premier a aparut o postare cu primele ganduri ale lui Nastase dupa aflarea vestii ca va iesi din inchisoare. Fostul prim-ministru spune ca in urmatoarea perioada se va intoarce in mijlocul familiei si al prietenilor si ca nu va da nicio declaratie si niciun interviu.

„Ati aflat, cred, decizia Tribunalului Bucuresti in ceea ce priveste eliberarea mea conditionata. Ma bucur sa ma reintorc acasa, alaturi de familie si de prietenii mei. Pentru cateva zile, imi voi folosi timpul doar pentru “a respira” libertatea din afara, si pentru a ma gandi la proiecte viitoare. Pe curand!”, suna mesajul postat pe blogul fostului premier.

Adrian Nastase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, dupa ce, luni, magistratii Tribunalului Bucuresti respins recursul formulat de DNA la sentinta Judecatoriei Sectorului 4 si au decis punerea in libertate a lui Adrian Nastase, la opt luni dupa ce a ajuns dupa gratii.

Cititi si: Adrian Nastase, eliberat conditionat la opt luni de la incarcerare

376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger