AcasăOldAdrian Nastase, in fata procurorilor

Adrian Nastase, in fata procurorilor

Instanta a fost de acord cu comasarea pedepselor lui Adrian Nastase

Audierile in dosarul „Rompetrol 2” sunt in plina desfasurare. Dupa ce, deunazi, la DIICOT s-a prezentat un reprezentant din cadrul conducerii KazMunayGas International, de aceasta data aflam ca in fata anchetatorilor au ajuns sau urmeaza sa ajunga si alte persoane, printre ele si o figura cunoscuta de pe scena politica.

Adrian Nastase

Este vorba despre fostul sef al Guvernului, care a dat ochii cu procurorii de la Crima Organizata. Adrian Nastase a ajuns la DIICOT pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul privatizarii rafinariei Petromidia Navodari, cunoscut in spatiul public si drept „Rompetrol 2”, conform B1 TV.

Totodata, in cursul acestei zile, la audieri a ajuns si Sorin Marin, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu.

In dosarul de fata, procurorii DIICOT au anuntat ca au dispus masura sechestrului asigurator. „Prin ordonanta din data de 06.05.2016 procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala  au dispus instituirea sechestrului asigurator, in vederea recuperarii pagubei cauzate prin infractiuni si a confiscarii speciale, pana la concurenta sumelor de  1.724.168.825 Ron, 290.786.616 USD si 34.941.924 EURO asupra bunurilor mobile si imobile apartinand unui numar de 4 suspecti cat si asupra bunurilor mobile si imobile apartinand  KAZ MUNAY GAZ INTERNATIONAL NV(fosta THE ROMPETROL GROUP NV), SC OILFIELD EXPLORATION BUSINESS SOLUTIONS SA(fosta SC ROMPETROL SA) si SC ROMPETROL RAFINARE SA in calitate de parti responsabile civilmente”, precizau procurorii, in urma cu doua zile, intr-un comunicat.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger