AcasăOldAcuzat de luare de mita, managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti anunge in...

Acuzat de luare de mita, managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti anunge in instanta

De cateva zile, un medic cu o inalta functie de conducere in cadrul unui spital din Ploiesti  s-a vazut nevoit sa schimbe spitalul cu arestul preventiv.

Este vorba despre Ion Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din orasul amintit, pe care procurorii DNA au anuntat faptul ca a fost trimis, marti, in judecata, in stare de arest preventiv, dosarul urmand sa fie judecat de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Mentionam faptul ca medicul acuzat de luare de mita in forma continuata se afla la aceasta data in regim privativ de libertate inca din ultima saptamana a lunii august, masura fiind luata in cazul sau dupa ce procurorii au anuntat ca l-ar fi prins in flagrant avand asupra sa suma de 3.000 lei.

De altfel, conform rechizitoriului, procurorii DNA sustin ca, in calitatea sa de manager al spitalului de urgenta ploiestean, barbatul ar fi primit, timp de aproximativ un an, de la un afacerist care l-a si dat pe mana procurorilor, in cateva randuri, diverse sume de bani, in chip de comision. Mai precis, „in perioada aprilie 2014 – iulie 2015, inculpatul Baloi Ion Alexandru, in calitate de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a primit de la un om de afaceri (denuntator in cauza), in mod repetat, sume de bani reprezentând un procentaj de aproximativ 20% din valoarea facturilor emise de firma acestuia din urma, in baza unui contract de servicii incheiat cu unitatea spitaliceasca mentionata”, sustin procurorii intr-un comunicat.

sursa foto: observatorulph.ro

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger