AcasăOldActrita ranita in timpul unui spectacol, la Cluj!

Actrita ranita in timpul unui spectacol, la Cluj!

(foto: stiridecluj.ro)

Un incident ce a avut loc seara trecuta, in timpul unei piese de teatru, i-a speriat atat pe spectatorii aflati in sala, cat si pe colegii unei tinere actrite care a fost lovita in cap de un stalp desprins din decor.

(foto: stiridecluj.ro)

Spectacolul incepuse, iar oamenii aflati in sala priveau incantati la jocul actorilor. Nimeni nu si-a imaginat ce avea sa urmeze. Aniko Petho se afla pe scena, alaturi de ceilalti colegi din distributia spectacolului „Cina festiva a lui Don Juan”, jucat la Teatrul Maghiar din Cluj. La un moment dat, un stalp din decor s-a desprins si a lovit-o direct in cap pe actrita.

Colegii au intervenit si au scos-o pe brate de pe scena. Au chemat ambulanta si Petho a fost dusa la spital. Din fericire, leziunea nu a fost grava. „Actrita a suferit un traumatism cranian usor, neavand nevoie de internare. Dupa ce i-au fost aplicate ingrijirile medicale i s-a dat drumul acasa”, a declarat directorul Spitalului Judetean Cluj, Monica Costin, potrivit stiridecluj.ro.

In primele zeci de secunde de dupa incident, multi dintre spectatorii din sala au crezut ca momentul face parte din scenariu. Cand au realizat, insa, ce se intampla s-au speriat foarte tare. Piesa a fost intrerupta.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger