AcasăOldActorul George Ivascu, la DNA

Actorul George Ivascu, la DNA

O noua prezenta neasteptata la DNA. La o zi de cand la sediul central al anchetatorilor anticoruptie a fost zarit o inalta fata bisericeasca, pe care procurorii au audiat-o in calitate de martor, de aceasta data un cunoscut actor a trecut pragul institutiei conduse de Laura Kovesi.

UPDATE: Dupa ce a incheiat discutiile cu procurorii, George Ivascu a facut cateva precizari si in fata presei, din care a rezultat faptul ca a fost audiat in calitate de martor intr-o cauza in care s-a inceput urmarirea penala, in privinta unei persoane despre care s-a ferit sa ofere detalii. „Intr-o faza de inceput a cuiva. Martor, dar pentru mine asta a fost episodul”, a anuntat cunoscutul actor, la plecarea de la DNA, in jurul orei 10.45.

Este vorba despre George Ivascu, director al Teatrului Metropolis din Capitala. Artistul in varsta de 48 de ani a ajuns la DNA cu putine minute inainte de ora 10 si are calitatea de martor intr-un dosar despre care se cunosc putine amanunte pana la acest moment. Ivascu a ales sa nu faca precizari in privinta motivului pentru care a fost chemat de procurori la discutii.

Ramane de vazut daca la iesirea de la DNA, actorul aflat de circa 9 ani in fruntea Teatrului Metropolis va face vreo declaratie lamuritoare.

sursa foto: captura Antena3

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger