AcasăOldActiune de amploare: peste 40 de perchezitii in Capitala si 8 judete,...

Actiune de amploare: peste 40 de perchezitii in Capitala si 8 judete, urmate de audieri

Atat adrese de pe raza Capitalei, cat si din opt judete ale tarii au fost vizate, miercuri, de verificari de proportii, intr-o cauza penala in care prejudiciu depaseste, din cate spun politistii, 10 milioane de lei.

Perchezitiile de amploare, 45 la numar, au fost facute de catre oamenii legii brasoveni specializati in investigarea criminalitatii economice, ajutati de colegii lor din judetele in care s-au facut verificari, intr-un dosar in care sunt suspectate fapte de evaziune fiscala, „prin neinregistrarea de venituri si nedeclararea sursei impozabile si nefunctionarea la sediul social declarant”, din cate anunta IPJ Brasov. Si au inclus atat domicilii din Capitala, cat si din Giurgiu, Olt, Valcea, Mures, Brasov, Vrancea, Botosani si Sibiu.

Mai precis, verificarile facute pana la momentul demararii actiunii de teren au scos la iveala faptul ca „in perioada noiembrie 2012 – decembrie 2014, administratorul unei societati comerciale din judetul Brasov ar fi efectuat achizitii interne si intracomunitare de materiale diverse, fara a le inregistra in evidentele contabile”, din cate se mentioneaza in comunicatul facut public din directia politiei brasovene.

Insa cercetarile care se fac in dosarul in cauza nu se incheie odata cu perchezitiile, ci urmeaza ca 27 de persoane sa ajunga la audieri, in baza unor mandate de aducere.

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger