AcasăOldActiune de amploare in Prahova: 15 perchezitii la suspecti de furt de...

Actiune de amploare in Prahova: 15 perchezitii la suspecti de furt de produse petroliere

Avand suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de furt de produse petroliere, politistii prahoveni fac, joi, nu mai putin de 15 perchezitii, urmand sa puna in executare 13 mandate de aducere.

Vizate de perchezitii sunt mai multe locuinte ale unor persoane banuite de furturi de produse petroliere din sonde, de pe raza judetului Prahova, fiind verificate domicilii din localitatile Gura Vitioarei, Valenii de Munte, Surani si Predealul Sarari. „In cadrul activitatilor desfasurate, politistii urmaresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum si a 13 persoane, pentru a fi conduse la sediul IPJ. Prahova, in vederea continuarii cercetarilor”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Prahova, adaugandu-se ca prejudiciul estimat, pana la aceasta ora, este de o suta de mii de lei.

Reprezentantii IPJ Prahova precizeaza, totodata, ca la actiunea de control participa atat politisti de la ordine publica si criminalisti, cat si luptatori de la Actiuni Speciale, din cadrul IPJ Prahova, dar si jandarmi.

Sursa foto: monitorulab.ro

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger