AcasăOldActiune de amploare in Capitala si trei judete: Perchezitii la suspecti de...

Actiune de amploare in Capitala si trei judete: Perchezitii la suspecti de furturi de produse petroliere. 108 mandate de aducere

Sute de politisti fac, marti, perchezitii la 112 adrese de pe raza Capitalei si a judetelor Ialomita, Buzau si Braila, in doua dosare in care exista suspiciuni de furt de produse petroliere, prejudiciul estimat, pana in prezent, depasind 1.800.000 de lei. Sunt vizate locuintele unor suspecti, precum si depozite de colectare a titeiului. Peste 100 de persoane vor fi duse la audieri.

Cercetarile se desfasoara sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Peste 650 de politisti din cadrul I.P.J. Ialomita, I.P.J. Buzau, I.P.J. Braila si al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, dar si ofiteri specialisti ai Directiei de Investigare a Fraudelor, D.A.E.S.P. si luptatori S.I.A.S din cadrul IGPR participa la perchezitii.

Actiunea vizeaza locuintele unor persoane fizice, banuite de furt de produse petroliere din rezervoare de pe raza judetului Ialomita, dar si depozite de titei, intr-un caz in precizeaza IGPR. „In cadrul activitatilor, desfasurate in doua dosare penale instrumentate de politistii ialomiteni, sub supravegherea Parchetelor de pe langa Judecatoriile Urziceni si Slobozia, se urmareste depistarea bunurilor susceptibile a proveni din savarsirea acestor infractiuni si a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se mentioneaza in comunicatul Inspectoratului, adaugandu-se ca prejudiciul estimat, pana in prezent, se ridica la peste 1.800.000 de lei.

Dupa incheierea cercetarilor domiciliare, urmeaza sa fie puse in aplicare nu mai putin de 108 mandate de aducere.

Sursa foto: stiride-ultimaora.com

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger