AcasăOldActiune de amploare in Capitala si 5 judete. Peste 60 de perchezitii...

Actiune de amploare in Capitala si 5 judete. Peste 60 de perchezitii si zeci de mandate de aducere

Politistii Capitalei desfasoara, inca de joi dimineata, zeci de perchezitii, atat pe raza Bucurestiului, cat si a judetului limitrof, Ilfov, dar ai a altor patru judete din diferite zone ale tarii, respectiv Giurgiu, Constanta, Braila si Hunedoara.

Actiunea de amploare – care vizeaza, in total, realizarea a 67 de verificari pe teren – va fi urmata de audieri. Suspiciunile sunt legate de fapte de evaziune fiscala, spalare de bani si cesiuni fictive.

In acest sens, din cate rezulta din aspectele mentionate de catre reprezentantii Politiei Capitalei intr-un comunicat de presa, dupa incheierea perchezitiilor la care vor fi angrenati aproape 200 de oameni ai legii, si care se vor desfasura sub supravegherea reprezentantior Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, nu mai putin de 41 de persoane, pe numele carora au fost emise mandate de aducere, urmeaza sa fie duse pentru a discuta cu anchetatorii, la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Sectorul 4.

Cercetarile facute pana la acest moment in cauza de fata ar fi scos la iveala faptul ca suspectii, despre care politistii sustin ca ar fi membri ai unui grup specializat in savarsirea de infractiuni economice, „ar fi desfasurat activitati ilicite in domeniul constructiilor, protectiei si pazei, precum si in domeniul comertului cu textile, reusind sa recicleze aproximativ 127.000.000 de lei”, dar si ca prejudiciul cauzat bugetului de stat ar fi de circa 31,8 milioane de lei.

sursa foto: olttv.ro

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger