AcasăOldActiune de amploare in Bucuresti si Ilfov. Peste 100 de politisti au...

Actiune de amploare in Bucuresti si Ilfov. Peste 100 de politisti au participat la perchezitii!

Nu mai putin de 18 verificari domiciliare s-au desfasurat, joi, pe raza Capitalei, dar si a judetului limotrof, Ilfov. Ulterior, 13 oameni au ajuns la sectia de politie, pentru audieri, intr-un dosar in care se fac cercetari in privinta unor fapte de contrabanda cu tigari aduse din strainatate.

In conditiile in care, pe baza unor cercetari facute in ultimele trei luni, politistii de la o sectie din Capitala – mai precis de la Circa 19 de politie- stabilisera ca un grup de persoane vindeau tigari de contrabanda in piete, dar si in apropierea acestor spatii comerciale aflate pe raza sectorului 5, joi dimineata au fost facute mai multe perchezitii domiciliare, menite sa le aduca oamenilor legii si mai multe date despre ancheta aflata in plina desfasurare.

La actiunea de amploare au participat peste o suta de reprezentanti ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, care, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au pus in aplicare cele 18 mandate de perchezitie domiciliara, pentru ca, odata aceste verificari incheiate, sa treaca la implementarea unor mandate de aducere.

263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger