AcasăOldActiune de amploare a politistilor: 45 de perchezitii in cinci judete, la...

Actiune de amploare a politistilor: 45 de perchezitii in cinci judete, la suspecti de furt de produse petroliere

In jur de 200 de oameni ai legii din cadrul inspectoratelor judetene de politie Dolj, Mehedinti, Olt, Dambovita si Arges au participat, luni, la o actiune de amploare desfasurata pe raza celor cinci judete. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la sediul IPJ Dolj.

Au fost facute nu mai putin de 19 perchezitii in Dolj, 21 in Arges, cate doua in Olt si Mehedinti si una in judetul Dambovita. Au fost luate la puricat sediile unor firme, precum si punctele de lucru ale unor societati comerciale. Nu in ultimul rand, politistii au facut verificari la domiciliile unor persoane fizice. Cercetarile vizeaza identificarea unor probe- atat documente, cat si bunuri- in legatura cu suspiciunile pe care politistii le au in legatura cu posibile fapte de furt de produse petroliere.

Mai exact, potrivit comunicatului IPJ Dolj, din inverstigatiile facute pana in prezent ar fi rezultat ca, pe parcursul acestui an, „mai multe persoane din cadrul unei societati de transport de produse petroliere ar fi sustras si valorificat însemnate cantitati de carburant”, prejudiciul ridicandu-se, anunta politistii, la peste o suta de mii de euro.

Sursa foto: informatia-zilei.ro

author avatar
Cristina Stefan
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger