AcasăOldActiune de amploare a DNA: Perchezitii in Capitala si 11 judete, la...

Actiune de amploare a DNA: Perchezitii in Capitala si 11 judete, la 20 de institutii publice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie vor descinde, miercuri, la nu mai putin de 48 de adrese, atat din Bucuresti, cat si din 11 judete ale tarii. Verificarile includ sediile a 20 de institutii publice, precizeaza reprezentantii DNA.

Mega-actiunea procurorilor din cadrul DNA – Secţia de Combatere a Coruptiei vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor acte de coruptie ori asociate acestei infractiuni, in decursul acestui an, anunta institutia, intr-un comunicat, in care se mentioneaza, totodata, faptul ca, pe langa Capitala, se fac cercetari in respectiva cauza penala si la adrese din judetele Timis, Cluj, Brasov, Sibiu, Arges, precum si din Constanta, Arad, Prahova, Suceava, Galati si Iasi.

Procurorii precizeaza, de asemenea, faptul ca perchezitiile in cauza, 48 la numar, se fac la 20 de institutii publice, dar si la sediile unor firme si domiciliile unor persoane fizice.

Actiunea se desfasoara cu sprijinul de specialitate din partea SRI, dar si a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

222 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger