AcasăOldActiune de amploare a DNA, in Capitala si cinci judete: 62 de...

Actiune de amploare a DNA, in Capitala si cinci judete: 62 de perchezitii

Inca din dimineata zilei de marti, procurorii anticoruptie au inceput o actiune de amploare, in cadrul careia se vor face verificari, dupa cum au precizat reprezentantii institutiei, la nu mai putin de 62 de adrese de pe raza Capitalei si a cinci judete.

UPDATE: Perchezitiile au vizat, printre altele, atat sediul Consiliului Judetean Vaslui, dar si biroul sefului institutiei, Dumitru Buzatu, cat si pe cel al prefecturii locale, dar si sediile a trei primarii din judet. Procurorii au facut verificari si au ridicat mai multe documente de la institutiile pe care le-au „vizitat”.

–-

Din comunicatul DNA nu reiese exact care sunt aceste cinci judete vizate de perchezitii. Se stie, insa, ca verificarile vizeaza cinci sedii ale unor institutii publice, iar restul incinte ce gazduiesc sedii de firme, dar si locuintele unor persoane fizice.

Perchezitiile sunt necesare in continuarea cercetarilor pe care le fac procurorii DNA din cadrul Serviciului Teritorial Iasi, in doua cauze penale. Mai precis, se fac verificari in vederea probarii unor suspiciuni pe care anchetatorii le au in legatura cu ipoteza savarsirii unor fapte de coruptie sau asimilate acestei infractiuni, precum si a unor ilegalitati in legatura cu fonduri europene. Faptele in cauza ar fi fost comise incepand cu 2011 si inclusiv in anul in curs.

author avatar
Cristina Stefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger