AcasăOldActiune de amploare: 46 de perchezitii in Capitala si 4 judete. Suspiciuni...

Actiune de amploare: 46 de perchezitii in Capitala si 4 judete. Suspiciuni de ilegalitati in vanzarea de legume si fructe

Operatiune de amploare, miercuri, in Bucuresti si judetele Ilfov, Buzzau, Teleorman si Giurgiu. Politistii fac nu mai putin de 46 de perchezitii la domiciliile unor suspecti, dar si la sediile unor societati comerciale, intr-un caz in care se fac cercetari vizand posibile fapte de evaziune fiscala.

Se fac verificari pentru probarea suspiciunilor in cazul mai multor persoane – atat romani, cat si italieni- banuite de comiterea unor ilegalitati in domeniul comercializarii de legume si fructe, cercetarile facand parte dintr-un dosar penal inregistrat la Serviciul de Investigare a Fraudelor Ilfovse precizeaza intr-un comunicat al IPJ Ilfov. Odata perchezitiile finalizate, 27 de persoane vor fi conduse la audieri.

„In fapt, in scopul deducerii taxelor si impozitelor catre bugetul de stat, cei in cauza ar fi inregistrat fictiv in contabilitatea agentului economic achizitii si vanzari fictive derulate prin 15 societati fantoma, in perioada decembrie 2013 – august 2014. In acest fel, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro”, mentioneaza oamenii legii.

Peste 170 de politisti iau parte la aceasta actiune, fiind vorba atat de lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor si specialisti criminalisti din cadrul I.P.J. Ilfov, dar si de luptatori din cadrul S.I.A.S. – I.G.P.R. si S.A.S. de la D.G.P.M.B. si inspectoratele judetene de politie Buzau, Giurgiu si Teleorman.

Sursa foto:stirigiurgiu.ro

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger