AcasăOldActiune ca-n filme, in Capitala: Hoti prinsi in trafic, la scurt timp...

Actiune ca-n filme, in Capitala: Hoti prinsi in trafic, la scurt timp dupa ce au dat o lovitura!

Oamenii legii au reusit sa prinda, in cursul diminetii de miercuri, patru suspecti de talharie, despre care politstii au informatii ca fac parte dintr-o grupare specializata in astfel de fapte.

S-a intamplat in plin trafic, pe o strada din sectorul 6 al Capitalei, la scurta vreme dupa ce cei patru suspecti ar fi savarsit o ilegalitate. Cand au inteles ca sunt in vizorul oamenilor legii, suspectii au dat sa fuga, insa, politistii nu i-au scapat din ochi.

In incercarea de a scapa, s-au urcat rapid intr-o masina si au accelerat, insa, din pacate pentru ei, nu au reusit sa faca altceva decat sa loveasca alte doua autoturisme, pana sa fie prinsi de catre agentii din cadrul Directiei Operatiuni Speciale si ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) aflati pe urmele lor.

Odata prinsi, politistii au descins la locuintele celor patru persoane – despre care politistii au indicii ca fac parte dintr-o grupare specializata in furturi si talharii din sediile unor firme- pentru a continua verificarile, mentioneaza reprezentantii DGPMB.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger