AcasăOldActiune a procurorilor. Perchezitii la un fost deputat si la alte 15...

Actiune a procurorilor. Perchezitii la un fost deputat si la alte 15 adrese

Un fost parlamentar social-democrat, aflat la un moment dat in fruntea Consiliului de Administratie al SC Hercules SA Baile Herculane, a fost vizitat de catre procurorii antimafia.

Perchezitiile facute miercuri la domiciliul omului de afaceri Iosif Armas – fost membru al Camerei Deputatilor- s-au alaturat altor 15 care au fost desfasurate, inca de la primele ore ale zilei, la mai multe adrese, intr-o cauza in care, potrivit caon.ro, se fac verificari in privinta devalizarii complexului Baile-Herculane.

Cercetarile sunt instrumentate de catre procurorii DIICOT din cadrul Biroului Caras-Severin si se fac intr-un caz in care anchetatorii au suspiciuni, printre altele, in privinta unor fapte de consituire a unui grup infractional organizat, de delapidare si complicitate la aceasta infractiune, dar si de abuz in serviciu. In vizorul procurorilor antimafia au intrat nu mai putin de 22 de persoane, iar anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu de circa 30 milioane de euro.

Pe langa perchezitii, actiunea din aceasta zi presupune si audieri, la sediul Biroului Teritorial Caras-Severin al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

sursa foto:herculane.info

216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger