AcasăOldActiune a politiei. Vizati - mai multi suspecti de contrabanda cu tigari...

Actiune a politiei. Vizati – mai multi suspecti de contrabanda cu tigari si alcool

Noi perchezitii la suspecti de contrabanda cu tigari si alcool, de aceasta data la Suceava. Oamenii legii au descins la mai multe adrese de pe raza orasului, in continuarea unor investigatii care se fac in cazul unor suspecti.

Mai precis, se fac nu mai putin de 11 perchezitii, la persoane banuite ca s-ar ocupa cu contrabanda unor produse pe baza de tutun si alcool aduse din strainatate.

Avand autorizatii de la instanta, politistii verifica locuintele unor suspecti, situate la periferia orasului. Actiunea este menita, anunta IPJ Suceava, sa destructureze un grup infractional, specializat in astfel de ilegalitati.

Mai precis, persoanele intrate in vizorul oamenilor legii „ar fi dezvoltat un mecanism infractional, avand ca scop introducerea in tara, transportul si comercializarea frauduloasa de tigarete si alcool de contrabanda”, faptele datand, sustin politistii, inca de anul trecut si desfasurandu-se si in decursul anului 2015.

Insa actiunea nu se termina odata cu incheierea perchezitiilor, pentru simplul motiv ca mai multe persoane vor fi duse la audieri, la sediul politiei.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger