AcasăOldActionarii clubului bucurestean devastat de incendiu raman in arest preventiv

Actionarii clubului bucurestean devastat de incendiu raman in arest preventiv

(foto: b1.ro)

Desi au sperat ca magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) le vor accepta contestatia fata de masura preventiva dispusa in cazul lor, in urma tragediei din club, si vor fi lasati in libertate, patronii localului in care s-a produs incendiul devastator din urma cu 11 zile au primit o veste proasta.

(foto: b1.ro)

Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu -cei trei tineri actionari ai clubului aflat in sectorul 4 al Capitalei si afectat de incendiul devarstator din seara zilei de 30 octombrie – nu vor fi cercetati in libertate, dupa ce magistratii TB au dispus mentinerea lor in arest preventiv, masura dispusa in cazul celor trei in urma cu aproape o saptamana.

Mai precis, pe 3 noiembrie, Judecatoria Sectorului 4 a dispus arestarea preventiva a celor trei, admitand, practic, solicitarea procurorilor, care ii acuza de ucidere din culpa, in dosarul in care se ancheteaza incendiul produs pe 30 octombrie in clubul bucurestean.

In dimineata acestei zile s-a aflat ca bilantul tragediei din „Colectiv” a ajuns la 48 de decese. In tot acest timp, alte zeci de victime se afla internati- atat in tara, cat si in strainatate, sub atenta supraveghere a specialistilor, majoritatea avand arsuri- atat la nivelul fetei si al mainilor, cat si al cailor aeriene.

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger