AcasăOldAccidentul aviatic din Apuseni: Procurorii au dispus refacerea expertizei medico-legale in cazul...

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii au dispus refacerea expertizei medico-legale in cazul Aurei Ion

Aurelia Ion

Anchetatorii continua cercetatile, in vedera elucidarii conditiilor in care s-a produs tragedia aviatica din Apuseni. In acest sens, procurorii au anuntat, luni, ca au dispus o noua expertia medico-legala in cazul Aureliei Ion, studenta care a pierit in accident.

Aurelia Ion

Considerand ca rezultatele constatarii medico-legale nu pot fi luate in calcul, pentru ca autopsia nu are avizul Comisiei din cadrul IML Cluj, reprezentantii Parchetului General au cerut refacerea expertizei. „A fost dispusa expertiza medico-legala privind pe victima I.A., intrucat concluziile raportului de constatare medico-legala (autopsie) din 10.02.2014 nu au fost avizate de catre Comisia de avizare si control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicina Legala Cluj-Napoca”, se mentioneaza intr-un comunicat al Parchetului.

Totodata, procurorii precizeaza ca in acelasi dosar au fost audiate mai multe persoane, printre acestia angajati ai ROMATSA –  controlori trafic sol si controlori trafic aerian, precum si doi angajati ai  Scolii Superioare de Aviatie Civila si un angajat al Institutului Medico-Militar.

Studenta Aurelia (Aura) Ion si pilotul Adrian Iovan au murit in urma accidentului aviatic produs pe 20 ianuarie acest an. Alti cinci medici au fost raniti.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger