AcasăOldAccident pe Autostrada Soarelui (A2): 15 oameni au fost raniti, trei sunt...

Accident pe Autostrada Soarelui (A2): 15 oameni au fost raniti, trei sunt in stare grava!

Momente de groaza pentru pasagerii aflati la bordul unui autoturism si al unui autocar implicate, duminica la pranz, intr-un grav accident de circulatie, pe Autostrada Bucuresti-Constanta (A2). Din primele informatii, 15 oameni au fost raniti. La locul impactului au intervenit mai multe ambulante.

UPDATE: 23 de persoane transportate la spital, a declarat, de la fata locului, un reprezentant al ISU, intr-o interventie la Digi 24. Se ia in calcul varianta ca alte persoane sa fi fost duse la unitati medicale, cu masini particulare.

Soferii – cel al autocarului si al autoturismului – nu au fost raniti, insa au fost dusi la spital pentru prelevarea de probe, in vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii urmeaza sa stea de vorba cu acestia, pentru a afla cum s-a produs accidentul.

In urma unei prime evaluari, una dintre cele 15 victime este in stare grava, fiind intubata, dupa ce este in coma post-traumatica, a precizat medicul coordonator al SMURD Bucuresti, Bodgan Oprita, intr-o interventie telefonica la Antena3. De asemenea, o alta persoana a suferit politraumatisme, iar o a treia o fractura deschisa. Restul paragerilor s-au ales cu contuzii si leziuni la maini sau picioare si au primit, de asemenea, primele ingrijiri de la personalul de la ambulanta.

La locul accidentului au intervenit mai multe salvari. Ranitii au fost transportati cu mai multe ambulante la spital, pentru ca specialistii sa ii supuna unor investigatii suplimentare, in vederea stabilirii tratamentului ce se impune in cazul fiecaruia.

La momentul producerii accidentului, in autocarul care se deplasa catre Constanta, din Capitala, se aflau 40 de pasageri. Dupa impactul cu autoturismul la bordul caruia erau trei persoane, autovehiculul destinat transportului de pasageri s-a rasturnat pe marginea soselei, pe un camp cu floarea soarelui.

Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele producerii accidentului in care au fost implicate un autoturism si un autocar, pe Autostrada Soarelui (A2). La locul impactului au ajuns si reprezentanti ai Politiei, care vor ancheta incidentul, pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

Vom reveni cu informatii!

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger