AcasăOldAccident foarte grav, pe DN 1 C: 2 morti si 10 raniti

Accident foarte grav, pe DN 1 C: 2 morti si 10 raniti

Experienta traumatizanta pentru oamenii aflati intr-un autobuz, care au fost martorii unui grav accident de circulatie, produs la primele ore ale zilei de marti, pe DN 1 C, drum ce face legatura intre orasele Baia Mare si Satu Mare. O masina a parasit sensul regulamentar de mers, odata ce a ajuns pe banda opusa, a lovit vehiculul destinat transportului de persoane.

In urma coliziunii doua persoane si-au pierdut viata. Este  vorba, potrivit protalsm.ro, de soferita masinii, si de femeia aflata pe scaunul din dreapta, ambele decedand ca urmare a traumatismelor foarte grave suferite. De asemenea, in urma impactului deosebit de violent, alte doua persoane aflate in masina care s-a lovit de autobuz au fost ranite grav, victimele aflandu-se in acest moment in spital, sub stricta supraveghere a medicilor, care fac eforturi sa le imbunatateasca starea de sanatate.

De asemenea, alte opt persoane, de aceasta data din randul pasagerilor aflati in autobuz – mai precis al unor muncitori care se pregateau sa ajunga la lucru – au avut nevoie de ingrijiri din partea medicilor, insa sunt leziuni minore, care nu le pun viata in pericol.

Toti cei zece raniti au fost dusi la spital, dupa ce le-a fost acordat primul-ajutor la locul accidentului, de catre medicii de la ambulantele care au raspuns apelului primit la 112.

Accidentul a avut loc in jurul orei 6, in zona localitatii Magheraus, din judetul Maramures si, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, se pare ca s-a produs pe fondul faptului ca soferita ar fi adormit la volan. Cauzele exacte ale producerii tragediei urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete.

Ca urmare a producerii coliziunii, circulatia in zona a fost afectata, insa la acest moemnt se desfasoara din nou in conditii normale.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger