AcasăOldAccident cumplit in centrul Capitalei: doi oameni au murit si 10 au...

Accident cumplit in centrul Capitalei: doi oameni au murit si 10 au fost raniti!

Trei masini au fost implicate, duminica, intr-un accident deosebit de grav produs in zona Pietei Romana, din centrul Bucurestilor. Din primele informatii, doi oameni au pierit in urma impactului puternic.

UPDATE 2 – In total au fost zece oameni raniti in urma accidentului rutier din Piata Romana, si nu sase, cum se anuntate initial.

Copilul care a suferit leziuni are 8 ani, si a fost preluat de o salvare si transportat la spitalul de Urgenta Floreasca, dupa cum a precizat Alexandru Caloianu, medic la SMURD Floreasca. La Spitalul Universitar a ajuns o femeie in varsta de 65 de ani, care a fost gasita inconstienta la locul accidentului si dusa, de asemenea, de urgenta in grija medicilor.

Alte trei persoane care au suferit contuzii au fost duse cu ambulanta la spital, la Elias, iar alti trei oameni care au avut de suferit de pe urma accidentului au refuzat transportul catre o unitate medicala.

Caloianu a precizat, de asemenea, ca victimele care au decedat aveau in jur de 70 de ani.

UPDATE 1: Trei dintre oamenii care au fost raniti sunt grav raniti, a precizat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, intr-o interventie in direct la Antena 3. Acesta a precizat ca in acest accident a fost ranit si un pieton, care a fost transportat cu ambulanta la spital.

Cele doua persoane care si-au pierdut viata se aflau intr-un autoturism Dacia Logan.

Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Piata Romana catre ASE – Perla dupa ce unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens, lovind celelalte doua masini care circulau regulamentar. Coliziunea rutiera a ingreunat circulatia in zona.

Accidentul a avut loc in urma cu doar cateva zeci de minute, in zona unei treceri de pietoni, intr-o zona intens circulata din Piata Romana. Pe langa cele doua persoane pentru salvarea carora medicii nu au mai putu face nimic, au mai fost ranite alti sase oameni, una dintre victime fiind un copil. In ajutorul victimelor a fost chemata de urgenta Ambulanta, mai multe masini de Salvare ajungand la fata locului, pentru a prelua ranitii.

Primele informatii de la fata locului indica faptul ca nu ar fi existat persoane ranite din randul pietonilor care traversau strada prin spatiul special marcat- mai precis pe zebra -la momentul producerii impactului rutier.

Ce anume a cauzat accidentul deosebit de violent nu se cunoaste deocamdata. La fala locului au ajuns, de asemenea, si echipaje de politie. In timp ce unii agenti dirijeaza traficul, altii se ocupa de masuratorile necesare in ancheta menita sa elucideze cauzele producerii coliziunii soldate cu doi morti si sase raniti.

Vom reveni cu informatii!

author avatar
Cristina Stefan
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger