AcasăOldAccident cu 10 raniti -un microbuz s-a rasturnat, pe un drum din...

Accident cu 10 raniti -un microbuz s-a rasturnat, pe un drum din Olt

Mijlocul de transport care ar fi trebuit sa duca la lucru mai multi barbati a fost implicat intr-un accident, seara trecuta, iar zece persoane nu au mai ajuns la Slatina, la locul de munca, ci direct pe mana medicilor.

Mai precis, microbuzul la bordul caruia se aflau mai multi muncitori ar fi trebuit sa ajunga in municipiul Slatina, din directia Draganesti Olt. Doar ca, din cate precizeaza presa locala, dupa ce a fost lovit de o alta masina, microbuzul s-a rasturnat, oprindu-se in afara suprafetei carosabile.

Potrivit olttv.ro, accidentul a avut loc intre localitatile Brebeni si Coreana si a facut ca 10 oameni sa ajunga la spital, fiind preluati de la locul accidentului cu mai multe ambulante si transportate rapid la Slatina, la spital. Din primele date, leziunile suferite de victime nu ar fi grave. O ancheta va stabili cum anume s-a produs nedoritul eveniment rutier.

Va reamintim ca accidentul s-a produs la doar cateva zeci de ore de la tragedia de pe centura de vest a Ploiestiului, soldat cu cinci decese si ranirea a 28 de persoane. Totul s-a intamplat vineri dimineata, dupa ce un autobuz a lovit o basculanta care transporta nisip.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger