AcasăOldA sperat in zadar sa scape de aceasta masura: Vanghelie ramane in...

A sperat in zadar sa scape de aceasta masura: Vanghelie ramane in arest la domiciliu

Desi a tot sperat ca ii va putea fi alaturi iubitei sale, la maternitate, in momentul in care Oana Niculescu Mizil va aduce pe lume bebelusul care urmeaza sa vada lumina zilei cat de curand, primarul suspendat al sectorului 5 a primit o veste proasta de la magistrati.

Mai precis, a aflat ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, care au analizat, joi, contestatia depusa de apararea sa legala fata de masura luata recent de Tribunalul Bucuresti, aceea de a mentine masura arestului la domiciliu, au decis ca Vanghelie sa ramana in continuare in acest regim privativ de libertate. Drept urmare, solicitarea privind inlocuirea acestei masuri cu una mai putin restrictiva, respectiv cu un control judiciar, nu a fost admisa.

Drept urmare, si in perioada urmatoare, cand va deveni din nou tata, de aceasta data al unei fetite, Marian Vanghelie se va afla tot in regim de arest in propria locuinta. Este vorba despre o decizie luata de instanta, in cazul edilului, in dosarul in care Marian Vanghelie a fost trimis in judecata, de catre procurorii DNA, care il acuza de fapte de coruptie.

author avatar
Cristina Stefan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger